Αρμέγουν το κράτος > Η αριστερή ιδεολογία (όλοι στο δημόσιο με τον φραπέ στο χέρι) σε παροξυσμό...

Αποτέλεσμα εικόνας για dimosios ipalilos



Ολοι οι πραγματικοί αριστεροί είναι είτε δημόσιοι υπάλληλοι είτε εισοδηματίες...

Δεν μπορεί να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και να είσαι αριστερός...

Αντίθετα εάν κάθεσαι όλη μέρα, μην έχοντας πραγματικό αντικείμενο εργασίας , έχεις όλα τα προσόντα να εντρυφήσεις στην αριστερή ιδεολογία...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιτομή της αριστεράς...

Οι Συριζαίοι χωμένοι στο κράτος απο τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης (εκμεταλλευόμενοι τις ενοχές των δεξιών) έμαθαν να ζουν αρμέγοντας τον δημόσιο τομέα, αυτόν που χρηματοδοτούν με τον κόπο τους όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα...

Τώρα που είναι στα πράματα αποδεικνύουν με τις πράξεις τους (ξεχάστε τι λένε και επικεντρωθείτε στο τι κάνουν) τι πραγματικά πιστεύουν...

Διορίζουν αβέρτα στο δημόσιο φίλους συγγενείς και κολλητούς...

Ακόμα και με την τρόικα οι αθεόφοβοι...

Ακόμα και μέσα στη Βουλή...


Βουλή: Από μετακλητοί έγιναν αορίστου χρόνου, με αποφάσεις Βούτση



Μείζονα ερωτήματα ηθικής τάξεως, με αποχρώσεις σοβαρής παραβίασης του Κανονισμού της Βουλής από την κορυφή, μάλιστα, της πολιτικής ιεραρχίας του Κοινοβουλίου, αναδεικνύονται από έγγραφα διορισμών που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα στον Ναό της Δημοκρατίας.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί τις συγκεκριμένες περιπτώσεις από τις δεκάδες άλλες -για τις οποίες ήδη έχει γράψει η "Κ" και αφορούν πολυάριθμες συμβάσεις εργασίας διάρκειας συνήθως ενός έτους- είναι πως πρόκειται ουσιαστικά για μετατροπές σχέσης εργασίας μετακλητού σε συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τον Κανονισμό.

Η πρώτη εξ αυτών, έχει σχέση με απόφαση διορισμού "σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου" για πρόσωπο το οποίο το προηγούμενο διάστημα εργαζόταν ως μετακλητή στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα της Βουλής Κ.Βασιλάκη. Ο διορισμός του συγκεκριμένου προσώπου στο προαναφερθέν γραφείο με την ιδιότητα μετακλητού-βοηθητικού προσωπικού έγινε στις 22/11/2015. Στις 13/3/2017 (μετά, δηλαδή από τον διορισμό ως ΙΔΑΧ) εκδόθηκε η "διαπιστωτική πράξη" του Προέδρου της Βουλής για την "αυτοδίκαιη παραίτηση" του εν λόγω προσώπου από τη θέση του μετακλητού.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά πράξη διορισμού σε θέση ΙΔΑΧ με ημερομηνία 14/3/2017. Το πρόσωπο αυτό αρχικά εμφανίζεται να έχει προσληφθεί ως μετακλητή στο γραφείο της τέως Προέδρου, στις 21/4/2015. Ακολούθως εκδίδεται διαπιστωτική πράξη απόλυσής της στις 14/10/2015, όταν έχουμε πλέον και τη λήξη της θητείας της τέως Προέδρου. Δέκα ημέρες αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα στις 24/10/2015 η ίδια υπάλληλος επαναπροσλαμβάνεται εκ νέου ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο αυτή τη φορά του νέου Ειδικού Γραμματέα, όπου και φαίνεται να παραμένει έως να γίνει ΙΔΑΧ, όπως προαναφέρθηκε.

Η τρίτη περίπτωση αφορά υπάλληλο που εμφανιζόταν να είναι ως τις 14/10/2015 μετακλητή στο γραφείο του τέως γ.γ. Γ.Θαλάσση. Στις 30/10/2015 τοποθετήθηκε μετακλητή εκ νέου στο γραφείο πλέον του τότε νέου Προέδρου της Βουλής. Στις 17/6/2016 εμφανίζεται πρόσληψή της ως Ειδική Σύμβουλος πια στο γραφείο του γ.γ. της Βουλής. Στις 22/2/2017 δημοσιοποιείται πρόσληψή της πλέον ως Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, και στις 13/3/2017 εκδίδεται η διαπιστωτική πράξη παραίτησής της από τη θέση της Ειδικού Συμβούλου.







Σχόλια