Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι ότι τα πιο λαμπρά μυαλά φεύγουν μετανάστες > Ευτυχώς η Βάνα η Μπάρμπα άλλαξε άποψη...


Αποτέλεσμα εικόνας για vana mparmpa



Πολλοί λένε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα είναι ότι πιο λαμπρά μυαλά της φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό...

Στην κατηγορία αυτή των λαμπρών μυαλών δεν μπορεί κανείς παρά να συμπεριλάβει και τους μεγάλους, τους λαμπρούς καλλιτέχνες της χώρας..

Αυτούς που κάνουν πράγματα...

Στο πλαίσιο αυτό, μόνο ανακούφιση προκαλεί η είδηση ότι η Βάνα η Μπάρμπα που ήταν να ακολουθήσει στο Λονδίνο τον Τυνήσιο επιχειρηματία (φυσικά) φίλο της φαίνεται να το ξανασκέφτεται...

Αποτέλεσμα εικόνας για βανα μπαρμπα πετροσ κωστοπουλοσ


Πριν λίγο καιρό η Βάνα Μπάρμπα μας είχε ξαφνιάσει όταν είχε δηλώσει πως ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο για να ζήσει μαζί με τον σύντροφό της, τον Τυνήσιο επιχειρηματία, Τάρεκ Καϊτούνι, ο οποίος ζει κι εργάζεται μόνιμα εκεί. 

Σήμερα όμως Δευτέρα 20 Μαρτίου, καλεσμένη στο Πρωινό και μιλώντας με τη Φαίη Σκορδά, η όμορφη ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύεται, ενώ παραδέχτηκε πως δε μετακομίζει τελικά στο Λονδίνο και ο λόγος είναι το γεγονός ότι την έπιασε πανικός στην ιδέα της νέας αρχής: 

«Έχω έναν φίλο, έχω έναν άνθρωπο που εκτιμώ αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι οι σχέσεις που μένουν από μία ηλικία και μετά, είναι οι σχέσεις που στηρίζονται στη φιλία, στον σεβασμό και στον θαυμασμό. Δεν είναι οι σχέσεις που βασίζονται στον έρωτα».

Και συνέχισε:

«Δεν έχουμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Βρισκόμαστε και είμαστε μαζί. Βρισκόμαστε όπως όλα τα ζευγάρια. Η σχέση μας δεν ήταν μόνιμη. Κάποια στιγμή έπρεπε να αποφασίσω αν θα πήγαινα στο Λονδίνο να μείνω μαζί του ή όχι. Αυτό είναι ένα βήμα που δεν μπορώ να το κάνω στην παρούσα φάση...Εγώ στην ηλικία που είμαι δεν μπορώ να πάρω την κόρη μου και να φύγω! Πώς μπορώ να τα ακυρώσω όλα και να κάνω μία νέα αρχή; ...Και ζήτησα λίγο χρόνο. Του είπα αν είμαστε μαζί για έναν χρόνο ακόμα και θέλουμε να είμαστε μαζί, ίσως να πάρω την απόφαση, αλλά τώρα δεν μπορώ! Έχω χτίσει κάτι με πολύ κόπο».

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι να πει κανεις το μουνι δεν ειναι αρνι να το δεσεις στο παχνι .ρενα .