Η μόνη λύση για την Ελλάδα > Τέξας: Βουλευτής εισηγείται πρόστιμο 100 δολαρίων για τον... αυνανισμό

Σχετική εικόνα




Είναι μια ρεαλιστική και σίγουρη λύση.

Αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για τη χώρα μας ...

Είναι σίγουρο ότι οι ξένοι θα την αποδεχτούν εφόσον θα έχει υπεραπόδοση...

Μόνο έτσι η Ελλάδα θα μπορέσει συντομότατα να αποπληρώσει όλο το χρέος - χωρίς να χρειάζεται ρύθμιση ή κούρεμα - και επιπλέον να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη...

Απορούμε που δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα οι κυβερνώντες...



Η ομολογουμένως «ιδιαίτερη» πρόταση νόμου έρχεται από την Τζέσικα Φάραρ, βουλευτή των Δημοκρατικών

Την τιμωρία με πρόστιμο 100 δολαρίων σε όσους άντρες αυνανίζονται ζήτησε ένα μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Τέξας.

Η ομολογουμένως «ιδιαίτερη» πρόταση νόμου έρχεται από την Τζέσικα Φάραρ, βουλευτή των Δημοκρατικών, ως απάντηση στην αυστηρή νομοθεσία του Τέξας σχετικά με τις αμβλώσεις. Η ...απάντηση της Φάραρ είναι να επιβάλλεται το πρόστιμο των 100 δολαρίων στους άντρες κάθε φορά που αυνανίζονται, αλλά και να αναμένουν 24 ώρες πριν υποβληθούν σε κολονοσκόπηση ή βαζεκτομή. Το ίδιο χρονικό διάστημα αποχής πρότεινε και πριν προμηθευτούν το φάρμακο Viagra.



H Φάραρ τόνισε πως ζήτησε την ποινικοποίηση της συγκεκριμένης πράξης των ανδρών, καθώς αποτελεί μια ενέργεια ενάντια σε ένα αγέννητο παιδί. Με την συγκεκριμένη κίνηση έδωσε έμφαση στην άδικη αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι γυναίκες που επιθυμούν να υποβληθούν σε άμβλωση.



Όπως ήταν αναμενόμενο, το αντίπαλό στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Φάραρ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του βουλευτή Τόνι Τίντερχολτ, ο οποίος σχολίασε ειρωνικά: «Ντρέπομαι για την βουλευτή Φάραρ. Η απόπειρα της να συγκρίνει το θέμα των αμβλώσεων με τον αυνανισμό αποδεικνύει την έλλειψη γνώσεων της ακόμη και σε βασικά θέματα της ανθρώπινης βιολογίας».

Σχόλια