Sky Express > Αύξηση της επιβατικής κίνησης παρουσιάζουν η Σάμος, η Πάρος, η Χίος, η Σκιάθος και η Σύρος.

Αύξηση επιβατικής κίνησης στους νέους προορισμούς της Sky Express



Σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης, της τάξεως του 15% τον Νοέμβριο και 37% τον Δεκέμβριο στους νέους προορισμούς που εξυπηρετεί εφέτος η Sky Express δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Όπως προκύπτει για τους δυο τελευταίους μήνες του 2016, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς σημειώθηκε αύξηση της επιβατικής κίνησης, με τη μεγαλύτερη να παρουσιάζουν η Σάμος, η Πάρος, η Χίος, η Σκιάθος και η Σύρος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sky Express

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «για τη Sky Express αποτελεί βασικό μέλημα και μέρος της στρατηγικής της, η στήριξη και η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που εξυπηρετεί, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές». Μέσω συνεργασιών, όπως αυτή που ανακοίνωσε πρόσφατα με την Germania, συνδέει τους προορισμούς της με το εξωτερικό προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την τουριστική κίνηση.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης, οι επιβάτες της Sky Express απολαμβάνουν VIP treatment από το πρώτο μίλι τους, έχοντας πρόσβαση στα Lounge της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ στη τιμή του ναύλου τους συμπεριλαμβάνεται πάντα δωρεάν μία αποσκευή και μία χειραποσκευή.

Η εταιρεία που έχει βραβευτεί με το «ERA Silver Award» και ως η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» πρόσφατα δημιούργησε και εκτελεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων σε 25 ελληνικούς προορισμούς.

Σχόλια