Τα έβγαλε όλα στη φόρα το πατριωτάκι >> Jennifer Anniston: «Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο με τον κυβερνήτη και τον συγκυβερνήτη»!

Jennifer Aniston

Το παιχνίδι «Το έχω κάνει / Δεν το έχω κάνει» που έπαιξε η Ellen DeGeneres με την καλεσμένη της Jennifer Aniston (Τζένιφερ Άνιστον) ήταν τόσο αποκαλυπτικό που ακόμα και η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Η ηθοποιός απάντησε σε κάποιες… πιπεράτες ερωτήσεις της παρουσιάστριας, όπως το αν έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο. Η μια αποκάλυψη έφερε την άλλη…

Η Jennifer Aniston σήκωσε το ταμπελάκι που έγραφε «Το έχω Κάνει». Στη συνέχεια, η Ellen DeGeneres την ρώτησε αν έχει κάνει σεξ μέσα στο πιλοτήριο. Η Aniston σήκωσε ξανά το ταμπελάκι «Το έχω κάνει».

Ενώ οι θεατές είχαν ήδη ενθουσιαστεί με τις απαντήσεις, αυτό που ακολούθησε τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. «’Εχεις κάνει σεξ με τον πιλότο;», ήταν η επόμενη ερώτηση της Ellen DeGeneres. Η απάντηση ήταν και πάλι ναι! «Με τον δεύτερο πιλότο; Με αεροσυνοδό;», ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια. Η Jennifer Aniston συνέχισε να κρατάει σηκωμένο το ταμπελάκι «Το έχω κάνει»!

Και τώρα δυό λόγια για την Τζένιφερ

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου (1936-2016)] που έχει Ιρλανδική και Σκωτσέζικη καταγωγή. 

Το ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρονών. Επίσης, έχει δύο ετεροθαλείς αδερφούς: τον Τζον Μέλικ (John Melick) από την πλευρά της μητέρας της και τον Άλεξ Άνιστον (Alex Aniston) από την πλευρά του πατέρα της. 

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής,Τέλι Σαβάλας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζένιφερ Άνιστον

Προσωπική ζωή
Το 1998, άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και σύντομα, οι δυο τους, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής. Στις 29 Ιουλίου 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού και ενώ αρχικά, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που επρόκειτο να αποκτούσε και παιδιά, τον Οκτώβριο του 2005, ήρθε το διαζύγιο. Τότε, ο Πιτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, και οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεσμό, εν αγνοία της Άνιστον.

Έπειτα από χρόνιαλ η Άνιστον ήταν πληγωμένη από την απιστία του Πιτ και χρειάστηκε την βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει. Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: "Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, ολοκληρωμένη σχέση..."

Το 2011, η Άνιστον έδειχνε και πάλι ευτυχισμένη ενώ φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Τζάστιν Θερού. Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στις αρχές του 2012, το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες, που αγόρασαν έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Αρραβωνιάστηκαν στις 10 Αυγούστου 2012 και παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου 2015.

Σχόλια