Γιατί η Ελλάδα δεν μπόρεσε (κι ούτε πρόκειται) να βγει απο τα μνημόνια; Η απάντηση είναι απλή: 62 - 38





Οταν οι πατενταρισμένοι ηλίθιοι (με την πολιτική έννοια) έκλεισαν τις τράπεζες για να καταρρεύσουν (υποτίθεται) οι αγορές ώστε να έρθει η Μέρκελ γονατιστή να παρακαλάει τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη να μείνουν στην ευρώπη, άθελά τους, απάντησαν και στη μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά των τελευταίων ετών.

Παρεπιμπτόντως κάντε το λίγο εικόνα αυτό. 5 - 6 βλάκες (με την πολιτική έννοια) με τους φραπέδες στο χέρι, 4 η ώρα ξημερώματα στο Μαξίμου (διήγηση Βαρουφάκη) να περιμένουν μπροστά στα pcιά το άνοιγμα των αγορών στην Ασία κλπ...

Σκεφθείτε μετά ότι αυτοί μας κυβερνούσαν , και θα συνεχίσουν βεβαίως...

Εν πάσει περιπτώσει ας ξανάρθουμε στην σπαζοκεφαλιά...

Γιατί τελικά αυτή η χώρα (η μόνη εξάλλου) δεν μπορεί να τα καταφέρει?

Την απάντηση την έδωσε το δημοψήφισμα.

Ο ελληνικός λαός (όπως και όλη η ευρώπη) κατάλαβε μιά χαρά ότι το ερώτημα ήταν εάν οι πολίτες αυτής της χώρας θέλουν πραγματικά να μείνουν στην ευρώπη ή  κοροιδεύουν τον κόσμο ολόκληρο και το μόνο που θέλουν είναι τα λεφτά της ευρώπης χωρίς τις αντίστοιχες υποχρεώσεις .

Η απάντηση ήταν σαφής.

Το 62% δεν επιθυμεί να αναλάβει τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η παραμονή στην ευρώπη αλλά βεβαίως επιθυμεί τα χρήματα της ευρώπης.

Μερικοί μάλιστα μέσα σε αυτό το 62 (οι πιό έντιμοι) δεν επιθυμούν τις υποχρεώσεις αλλά - όπως είναι έντιμο - δεν θέλουν ούτε τα ευρωπαικά χρήματα.

Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του 62% επιθυμεί τα χρήματα.

Το πράμα είναι απλό.

Ο ελληνικός λαός κατα πλειοψηφία (62%) δεν θέλει πραγματικά να ανήκει η χώρα στην ευρώπη.

Υπάρχει βεβαιως ένα 38% που θέλει , του αρέσει η ευρώπη.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ούτε οι ευρωπαικοί λαοί θέλουν να είναι μαζί με τον ελληνικό λαό στην ευρώπη.

Εχουμε λοιπόν εδώ το εξής παράδοξο.

Εναν λαό που κατα πλειοψηφία δεν θέλει να ανηκει στην ευρώπη.

Μιά ευρώπη της οποία οι λαοί δεν θέλουν τον συγκεκριμένο λαό μαζί τους στην ευρώπη.

Και για γεωπολιτικούς λόγους η χώρα να κρατιέται με το ζόρι μέσα στους ευρωπαικούς θεσμούς.

Αυτό το σχήμα απλά δεν είναι βιώσιμο.

Κάποια στιγμή η Μέρκελ θα πάρει τον Ομπάμα (ή τον επόμενο) και θα του πεί.

Κοίταξε να δεις...

Οι άνθρωποι δεν σώζονται με τίποτα...

Δεν θέλουν να σωθούν και ούτε εμείς θέλουμε να τους σώζουμε...

Θα δώσουμε τον ρόλο της Ελλάδας σε Αλβανία  Σκόπια  Βουλγαρία (το έδαφος για την αλλαγή ρόλων έχει αρχίσει να προετοιμάζεται), η Τουρκία θα ελέγχει το Αιγαίο , θα δημιουργθεί εκεί μιά μαύρη τρύπα ούτως ειπείν , ένα κενό ασφαλείας αλλιώς, και η χώρα (ότι απομείνει απο αυτήν) θα επανέλθει στην επιρροή μας σε 50 χρόνια , στην νέα αρχιτεκτονική του κόσμου σαν υβρίδιο χώρας με μουσουλμανική εκδυτικοποιημένη πλειοψηφία κλπ κλπ κλπ..

ΥΓ Υπάρχουν φυσικά και άλλοι λαοί που δεν θέλουν το ευρώ. Μόνο που αυτοί δεν το θέλουν ακριβώς επειδή υπάρχουν μέσα εκεί κάτι σαν κι εμάς, όταν φύγουμε θα το θελήσουν....

ΥΓ2 Αυτό το δημοψήφισμα (κι ας κάνουμε εδώ τους χαζούς, ούτε αυτήν την ελάχιστη αξιοπρέπεια δεν είχαμε να δεχτούμε το αποτέλεσμά του) έχει καταγραφεί στα ευρωπαικά κατάστιχα και θα ανασύρεται απο εδώ και πέρα σε κάθε διαπραγμάτευση , όπως επίσης έχει καταγραφεί και στο συλλογικό ευρωπαικό υποσυνείδητο. Πολλοί το θεωρούν την αρχή του τέλους για τη χώρα...

ΥΓ3 Αν αναρωτιέστε τι θα γίνει αυτό το 38% η απάντηση είναι απλή. Δείτε τους Σύρους.....


Σχόλια