Σύμφωνα με μια ανάγνωση των πραγμάτων αυτό (το επονομαζόμενο και αριστερό) είναι το καλύτερο μνημόνιο ever...

Η Πάολα λατρεύεται απο τους απόγονους των Αρχαίων Ελληνων οι οποίοι χοροπηδάνε σαν αρκούδες στα μαγαζιά που τραγουδάει και την ραίνουν με λουλούδια




Μπορεί κανείς να διαβάσει τα γεγονότα με πολλούς τρόπους.

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν και μιά αλλόκοτη και τρελή ανάγνωση.

Σύμφωνα με αυτήν την ανάγνωση και εφόσον δεχόμαστε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας (η οποία είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου και ταυτόχρονα γωνιακο οικόπεδο) είναι ότι κατοικείται απο τους απογόνους των Αρχαίων Ελλήνων δηλαδή απο Ελ.

Οι Ελ αυτοί κυριαρχούν στην δύστυχη αυτή χώρα ψηφίζοντας πολιτικούς σαν τα μούτρα τους δηλαδή κατευθείαν απογόνους των Αρχαίων ελλήνων και γιαυτό η χώρα χρεοκοπεί συνεχώς απο ιδρύσεώς της με τελευταία χρεοκοπία αυτή του 2010.

Είναι φανερό ότι όσο τη χώρα διοικούν οι Ελ (μέσω των πολιτικών που ψηφίζουν ) η χώρα αυτή δεν θα είχε καμία απολύτως τύχη, θα συνέχιζε απλώς αυτό που κάνει επί 200 χρόνια δηλαδή μιά πορεία απο τη μία χρεοκοπία στην άλλη.

Μόνη λύση - με βάση πάντα την εν λόγω ανάγνωση των πραγμάτων - δεν θα 'ηταν παρα να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η χώρα να διοικείται απο κανονικούς ανθρώπους χωρίς όμως και να φανεί ότι οι Ελ χάνουν και την λεγόμενη κυριαρχία του λεγόμενου κράτους τους, κυριαρχία εξάλλου που τους την έδωσαν επειδή πρόκειται για γωνιακό οικόπεδο κλπ κλπ...

Αυτό (να διοικείται δηλαδή απο κανονικούς ανθρώπους ώστε να ξεφύγει η όμορφη αυτή χώρα απο τα νύχια των Ελ. χωρίς αυτό να κάνει και μπάμ) δεν είναι προφανώς εύκολο.

Θα έπρεπε η χώρα αυτή να φτάσει στο έσχατο σημείο , τόσο ώστε να κινδυνεύει αυτη η ίδια η υπόστασή της , ώστε οι Ελ να  αποφασίσουν να δώσουν την διακυβέρνηση σε κανονικούς ανθρώπους εφόσον το δίλημμα θα ήταν ήαυτό ή τέλος στην επονομαζόμενη κυριαρχία του επονομαζόμενου αυτού κράτους (κάτι σαν τη Συρία πχ) .

Αυτό, το να φτάσουν δηλαδή τα πράγματα σε αυτό το έσχατο σημείο μπόρεσε να πετύχει ο θίασος που κυβέρνησε επι 6 μήνες.

Πολλοί τους λοιδορούν ότι είναι απροσάρμοστοι, άπλυτοι , κάποιοι δείχνουν ψυχοπαθείς και κάποιοι με εμφανή εγκεφαλικά αλλά η αλήθεια είναι ότι έσωσαν τη χώρα.

Απέδειξαν οι άνθρωποι αυτοί ότι οι Ελ. πράγματι δεν μπορούν να κυβερνηθούν μόνοι τους και έκαναν αναγκαίο καλό την εκχώρηση της διοίκησης του λεγόμενου κράτους των Ελ. σε κανονικούς ανθρώπους δηλαδή την τρόικα ή το κουαρτέτο όπως θέλετε πείτε το.

Στην ουσία το 3ο μνημόνιο κάνει αυτό ακριβώς , εκχωρεί την διοίκηση στο κουαρτέτο αφήνοντας στους εκλεγμένους των Ελ. μόνον τα επουσιώδη.

Με αυτήν την έννοια οι κυβερνώντες τους 6 τελευταίους μήνες (ναι οι απροσάρμοστοι μετις ψυχοπάθειες και τα εγκεφαλικά)  έσωσαν την χώρα.

Είναι μία ανάγνωση των πραγμάτων, την ακούσαμε και την μεταφέρουμε χωρίς να την υιοθετούμε αντίθετα την καταδικάζουμε και δεν αποκλείουμε να προέρχεται απο τίποτα ανθέλληνες που μας μισούν επειδή είμαστε χαρούμενος λαός χορεύουμε με τον Ρέμο και την Πάολα ότι και να συμβεί και μας ζηλεύουνε...


Σχόλια