Το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μας έτρωγε η περιέργεια.


Ολα αυτά που λένε στον ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε εκείνο, το άλλο, εν ολίγοις αυτό το "λεφτά υπάρχουν" πως το λένε έτσι ρε παιδί μου?

Διότι εντάξει, όπως και να το κάνεις δεν μπορεί να βαδίζουν τόσο στα τυφλά και να υπόσχονται παπάδες ενώ είναι πασιφανές ακόμα και σε έναν ηλίθιο, ότι αυτά που λένε δεν γίνονται.

Πολλοί λένε εντάξει μωρέ, στον ελληνικό λαό μιλάνε, αυτός είναι ο λαός μας , τι περιμένεις τώρα κλπ κλπ...

Εξακολουθούσε και μας έτρωγε η περιέργεια ...

Ρωτήσαμε άνθρωπο που είναι σε θεση να γνωρίζει...

Ρε σύ, αυτές τις μαλ@κίες (σόρυ κιόλας) που λένε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ τις εννοούν ή απλά λαικίζουν? Τα πιστεύουν αυτά που λένε?

Η απάντηση μας εξέπληξε.

Τις εννοούν, τα πιστεύουν....

Το σχέδιό τους είναι απλό.

Σκοπεύουν να αλλάξουν ολόκληρη την οικονομική πολιτική της ευρωπαικής ένωσης.

Σκοπεύουν να συνασπιστούν με τις χώρες του Νότου και να πιέσουν τις χώρες του Βορρά ώστε να ενοποιήσουν την ευρωπαική ένωση πρός μια κατεύθυνση αναδιανομής του πλούτου, ο οποίος μετά απο αυτό, θα κατηφορίσει προς τα κάτω.

Αυτό είναι - χωρίς πλάκα - το σχέδιό τους.

Χωρίς πλάκα?

Μα την Παναγία σου λέω...

Ελα ρε σύ, και αν δεν πιάσει?

Την πατήσαμε...

Και πόσες ελπίδες έχει να πιάσει ρε σύ?

Καμία , πάς καλά?

.............

.........

ΥΓ Η παραπάνω κουβέντα έχει γίνει εδώ και κάποιο καιρό. Αφορμή για να γραφτεί το παραπάνω κείμενο ήταν η συνέντευξη Τσίπρα στη Αυγή και πιό συγκεκριμένα το παρακάτω απόσπασμα.
Διαβάστε το...




 Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες των πρώτων 100 ωρών και των πρώτων 100 ημερών για την κυβέρνησή σας;
Οι άμεσες πρωτοβουλίες θα είναι η αντικατάσταση του Μνημονίου, που θα ακυρώσει με την ψήφο του ο λαός, από ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της οικονομίας. Το σχέδιο αυτό θα περιλαμβάνει την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και της μετενέργειας, την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ του Μνημονίου επίπεδα, την επαναφορά των νόμων που ελέγχουν τις απολύσεις, τον νέο αναπτυξιακό νόμο, τη σύσταση περιουσιολογίου και την προώθηση ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος. Για τις πρώτες 100 ημέρες προτεραιότητα θα έχουν επίσης οι πρωτοβουλίες για επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και φυσικά το πλέγμα μέτρων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανθρωπιστικής κρίσης. Και ας μην ξεχνάμε, φυσικά, την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με την ταυτόχρονη τήρηση του νόμου για την αδειοδότηση των ιδιωτικών ΜΜΕ.
 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά την εκδίωξη της Ελλάδος από την ΕΕ θα κυκλοφορήσει η άποψη ότι "έτσι κι αλλιώς θα μας έδιωχναν και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόσχημα" ή ότι "οι Αμερικάνοι έβαλαν τον Τσίπρα για να προκαλέσει χάος στην Ευρώπη και τελικά να φύγει από την ΕΕ" και διάφορα παρόμοια.
Το μόνο που δεν θα πουν είναι ότι για άλλη μια φορά ένας Έλληνας πολιτικός έκανε μαλακία και τον ήπιε.Δεν το είπαν για το κυπριακό όπου όλες τις μαλακίες τις έκαναν Έλληνες και τα πλήθη φώναζαν ΝΑΤΟ-ΣΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ούτε για τα Ίμια ή τα Σκόπια και τόσα άλλα.
Το ευρωζωνικό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ακόμη ελληνικό "εθνικό θέμα" απλώς χρηματικής και όχι εδαφικής φύσης όπως όλα τα άλλα και πρέπει να αναμένεται η ίδια ακριβώς συμπεριφορά από τους Έλληνες όπως και στα άλλα όπως η άγνοια των δεδομένων και των συνθηκών,η αδιαφορία για την άποψη των άλλων λαών μαζί με την πεποίθηση ότι έχουμε δίκιο και μας αδικούν και η αντίληψη ότι ένας μάγκας που δεν είναι πουλημένος μπορει να το λύσει εύκολα.
Θα έχει και τα ίδια αποτελέσματα.